Вољени наш

radivoje gardasevic

РАДИВОЈЕ - МИЈО Томашев ГАРДАШЕВИЋ

22.5.2004 - 22.5.2024.

Дуго је вријеме између нас. А ми без престанка видимо твој драги лик, чујемо корак и глас, осјећамо љубав и благост коју си нам несебично даривао. Био си наша срећа, темељ, наш путоказ, чувар и наша мирна лука. А онда си оног проклетог мајског јутра заустављен, на пола пута, на пола живота. И тада се у нама уселила туга, неописива празнина и бесмисао. А како је са тобом било лако летјети, сањати, побјеђивати и радовати се и како је то сад далеко и тешко. А од када су кренуле наше побједе свака је посвећена теби. Свака диплома, испит, изазов, нови трешњин цвијет и плод, све ће бити твоје и за тебе. И ми ћемо са поносом и тугом бити твоји. И ти ћеш заувијек бити неодвојиви дио нас.


Твоји: си...

Највољенији

cedo cetkovic

ЧЕДО

vuko cetkovic

ВУКО

Тата, Вријеме не лијечи, времену се жури, а 20 година је прошло без твог најтоплијег загрљаја и пољупца. Сваким новим даном који сване недостајеш све више и јаче, недостајеш да заједно дијелимо све лијепе ствари које нам живот доноси, али и да будеш наша утјеха за оне мање лијепе. Никада није престала нада да ћеш се појавити на улазним вратима, али ипак, заувијек живиш кроз нас, док нас посматраш и чуваш са висине. Наша си најсјајнија звијезда. Судбина ти никада није дозволила да остариш поред мајке и нас, зато нас чекај да када дође вријеме будемо вјечно загрљени сви заједно и да надокнадимо све ове године туге и живота без тебе. Напослетку, Хвала ти за овај неописиви понос који осјетимо сваки пут када изговоримо да смо твоја д‌јеца. Волимо те до бескраја, заувијек. Чедо, сваког дана си моја прва и последња мисао. Недостајеш ми свакога дана, да будеш мој ослонац, подршка и животни сапутник. Драги деда, много нам фали твоја топла ријеч и загрљај, волимо те и недостајеш нам.


Ваши СЛАВ...

НАЈВОЉЕНИЈИ ТАТА И ЂЕДЕ

dabanovic borislav

БОРИСЛАВ ДАБАНОВИЋ

ПРОШЛА ЈЕ ГОДИНА КАКО НИСИ СА НАМА. НЕДОСТАЈЕШ НАМ БЕСКРАЈНО, АЛИ ЧУВАМО ТЕ ОД ЗАБОРАВА ЉУБАВЉУ, ПАЖЊОМ И РАЗУМИЈЕВАЊЕМ КОЈЕ СИ НАМ НЕСЕБИЧНО ПРУЖАО. ПОНОСНИ НА ЧАСТАН И ДОСТОЈАНСТВЕН ЖИВОТ КОЈИ СИ ВОДИО,ЧАСТ НАМ ЈЕ ДА СЕ ЗОВЕМО ТВОЈОМ Д‌ЈЕЦОМ И УНУЦИМА. ЗАУВИЈЕК ТВОЈИ...


ЋЕРКА ДИЈАНА, УНУЧАД ОГЊЕН, АЛЕКСАНДРА, ШЋЕПАН, ЛУКА И ВАСИЛИСА

brano mandic

БРАНО МАНДИЋ

1941-2023.

branka mandic

БРАНКА МАНДИЋ

1947-1993.

Најдражи наши, Нијесу у праву они који кажу да вријеме лијечи све. Вријеме вас само научи да живите с тугом и да памтите – сваки осмијех, загрљај, сваку ријеч охрабрења, сваки заједнички тренутак. Били сте наш ослонац, наша подршка у свим животним одлукама и захваљујући  вама научили смо шта значи частан и достојанствен живот испуњен љубављу, поштовањем и пожртвованошћу. Тешко је наћи ријечи којима бисмо описали  тугу што нијесте више с нама, али  и понос што смо вас имали и што захваљујући љубави, топлини и храбрости коју сте нам пружили, можемо да идемо даље,  свјесни да је недостајање из дана у дан веће и јаче. Хвала вам – на бескрајној љубави и поносу! Увијек ћете бити у нашем срцу и нашим мислима.


Ваши: СВЕ...

Година дана од смрти наше драге мајке

dara popović

ДАРЕ ПОПОВИЋ

Прође година пуна бола и туге. Бол и туга се не мјере временом већ празнином која је настала онога дана када си нас напустила. Хвала ти што си постојала. Увијек ћеш бити у нашим срцима вољена и никад заборављена. Данас у 10 часова, ужа родбина посјетиће њену вјечну кућу.


Твоји: си...

Дана 18. маја навршава се пола године од смрти

radevic radomir

РАДОМИРА – РАША РАДЕВИЋА

Тужни су ови дани који пролазе без тебе. Твој одлазак претвори наше заједничке снове и планове у сурову реалност са којом се тешко помирити. Почивај у миру, нека те Анђели чувају. Тога дана, породица ће у 10 часова посјетити његову вјечну кућу.


Супруга С...
znak

Пола је године од како те нема најхрабрија и најдивнија наша

tatjana mandić

МАМА

12.09.1968. - 22.11.2023.

Болиш као и првог дана када је заувијек стало да куца племенито срце и вјечним сном уснула твоја најчистија душа. Недостаје нам твој осмијех, твој загрљај и топла ријеч, недостаје нам наша мама. Била си нам снага, узор и највећи ослонац. Живимо са увјерењем да се негд‌је још увијек радујеш нашим успјесима. Грлимо те у сновима и мислима, свом душом - заувијек. Волимо те анђеле наш.


Поносни ш...
znak

Дана 22.05.2024. навршава се тешких пола године од када није са нама наша вољена ћерка, мајка, сестра, тетка

tatjana mandić

ТАТЈАНА МАНДИЋ

12.09.1968. - 22.11.2023.

Туга, невјерица и огромна празнина је остала твојим одласком, али нам смрт не може одузети све успомене на многобројне тренутке радости и среће, које смо заједно дијелили. Вријеме пролази, али не брише љубав према теби. Заувијек ћеш бити у нашим срцима. У суботу 18.05. у 10 часова породица ће посјетити њену вјечну кућу на Новом гробљу Ћемовско Поље.


Твоја неу...

Дана 18.5.2024. године навршава се четрдесет дана од када је преминуо наш вољени

djakonovic mihailo

МИХАИЛО - МИЛАН Савов ЂАКОНОВИЋ

Ниси нас напустио јер те има у свакој сузи и сваком осмијеху, а много нам недостајеш. Поносни што смо те имали, чувамо твој племенити лик, твој осмијех, твоју ријеч и помен који си оставио за собом. Обавjештавамо кумове, пријатеље и рођаке, да ћемо у суботу 18.5.2024. године u 10 сати посјетити твоју вjечну кућу на гробљу под Метеризама.


Твоја ПОР...