znak

22.01.2023. год. навршила се година дана од како се упокојио у Господу мој вољени и никад прежаљени брат

veselin klikovac

ВЕСЕЛИН-ЦЕКА Андријин КЛИКОВАЦ

‚‚Вишегодишњи Предсједник Нове српске демократије у Зети и бивши одборник у скупштини главног града"

Вољени мој брате, твојим одласком све се промијенило, живот без тебе нема утјехе. Година прође, а ја без тебе ни преко прага. Твоја сестра не може да се опрости од тебе роде, мој брате, поносу мој, моје добро свеколико. Нијеси ти брате умро, само си заспао а нијеси се опростио од сестре а ни ја од тебе.


Твоја до гроба ожалошћена сестра МИКИЦА

Година је од како није са нама највољенија наша

perovic andjela

АНЂЕЛА ПЕРОВИЋ

Анђеле наш, година је бола, тишине и нема ријечи којим се може описати шта осјећамо. Прерано си отишла од нас душо, душе наше... Колико је љепоте, искрености и љубави уткано у твоје младо предивно биће. Била си наша свјетлост, наша снага. Њежна попут руже и чиста попут росе. Наш бисер. Украшена свим најљепшим особинама и посебношћу која те красила. Живјели смо живот као најљепша бајка, и онда у једном трену све нестане... а ми морамо даље без тебе, сао ми знамо како... Вјечно ћемо се питати, зашто чисте и посебне душе попут твоје одлазе тако рано, буду одабране, зашто остајемо ускраћени свих наших снова и надања... Једина утјеха коју имамо јесу надјачани осјећаји поноса и захвалности што си била наша, што ћемо те памтити само по предивним тренуцима проведеним са тобом, јер ти си на овај свијет кратко свратила да нас обасјаш својом љепотом, добротом и оставиш неизбрисив траг. Заувијек ћеш да живиш у нашим срцима.


Твоји неу...

Година дана је од смрти мог драгог супруга

petrovic dusan

Душана – Туја Петровића

Годину дана откад нијесмо заједно, остаде ми велика празнина за тобом.Живот ми је изгубио смисао, ништа више није као прије.Овај живот је тежак пут без тебе.Живим са тугом, болом и сузама и сваког дана сјећањем нашег заједничког живота.Много ми недостајеш, и превише.Душа ме боли за твојим прекинутим животом.Хвала ти на свему, почивај у миру. Дана 28.01. у 10 сати, породица ће посјетити његову вјечну кућу.


твоја Цви...
znak

Дана 27.01.2023. године, навршава се пола године од кад није са нама наш вољени супруг, отац, стриц, свекар и дјед

velimir ivanovic

Велимир – Вецо Радев Ивановић

1943 - 2022

Недостајање и празнина временом које пролази само нам увећава бол и тугу све више и више из дана у дан. Био си понос и ослонац наше породице.Твоје велико срце и честити живот, кроз који си храбро корачао, заслужује да те чувамо од заборава.Нека је мир и спокој твојој племенитој души а ми ћемо те заувијек чувати у нашим срцима. Породица ће дана 27.01.2023. године у 10 часова посјетити његову вјечну кућу.


ТВОЈА ПОР...

Најдражи наши

stojka milo

СТОЈКА И МИЛО РАДОЈЕВИЋ

Прође 40 дана и пола године од кад одосте на неки бољи свијет.... Од данас сте сигурно заједно,негдје горе у рају,јер сте само рај и заслужили.... Велики родитељи 14-оро д‌јеце... Све сте нас извели на прави пут,и отишли мирно и достојанствено како сте и живјели. Одосте код ћерке Буде,за којом туговасте до последњег дана. Нема више никог да нас чека на прагу старе куће,раширених руку и срца пуног љубави.... Физички нисте ту,али кад год вас се зажелимо нађемо вас негд‌је између сна и јаве,међу звијездама,дубоко урезане у нашим срцима,сјећањима,у лицима сваког од нас. Били сте више од родитеља. Били сте наша снага,потпора,храброст,оличење поштења и доброте. Смрт вас није раставила ни после 55 година брака,јер ни тамо нисте могли отићи једно без другог, оно "док нас смрт не растави"није важило за вас. И тамо настављате загрљени...заједно у живот вјечни. Хвала Вам најдражи наши. Потрудићемо се да и горе будете поносни на нас. Нећемо туговати јер знамо да постоји мјесто на ком ћемо се сви опет срести. Вјечна Вам слава и хвала. Волимо вас заувијек.


Синови :ЖЕЉКО,ЗДРАВКО,ДАРКО,РАНКО,ВЕЛИЗАР и СРЂАН, Ћерке:БИЉАНА,ЉУБИНКА,ДАЛИБОРКА,МАРА,ЗДРАВКА,СЛАВКА и РАДМИЛА, снахе, унучад И праунучад

znak

Драги тата,

igor dedović

ИГОР ДЕДОВИЋ

Био си херој нашег живота и заувијек ћеш остати, недостајеш нам сваке секунде, сваког минута, дана... Сваки пут кад помислимо на тебе наше срце се и даље испуњава поносом. Смрт за нас не постоји, људи умиру тек када их сви забораве и зато анђеле наш буди најсјајнија звијезда на небу и сијај за нас. Док смо свјесне да тамо горе постојиш ти који нас чуваш, овд‌је доље не постоји НИКО ко нас може сломити!!! Волимо те највише!!!


Твоје ћерке АЊА, АНЂЕЛА и АНДРЕА

znak

Навршава се три године од кад није са нама наш вољени

igor dedović

ИГОР ДЕДОВИЋ

Вријеме које је прошло није нам донијело утјеху, само нас учи да живимо без тебе и свједок је бола и туге и празнине коју си оставио својим одласком . Поносни смо што си био наш зет. Живјећеш вјечно у нашим срцима. Мислимо на тебе и Волимо те.


Заувијек ...

17.01.2015. - 17.01.2023.

janko pepđonović

ЈАНКО ПЕПЂОНОВИЋ

ТАТА, НЕДОСТАЈЕШ, ПРОШЛЕ ГОДИНЕ У НОВЕМБРУ ПОЖЕЛИО САМ ДА МАКАР НА САТ ВРЕМЕНА БУДЕШ ТУ СА НАМА. У УЛЦИЊУ СУ СЕ ТОКОМ НОВЕМБРА ПОЈАВИЛИ ХЕРОЈИ О КОЈИМА СИ МИ ПРИЧАО И КОЈЕ СИ ТИ ПРАТИО. НА ПРИСТАНУ СУ ШЕТАЛИ, ПИЛИ КАФУ И ДРУЖИЛИ СЕ С НАМА : ГУДЕЉ, ШУРЈАК, ШЕСТИЋ, КАРАСИ, ФАЗЛАГИЋ, КУСТУДИЋ, БАЖДАРЕВИЋ, ПАШИЋ И МНОГИ ДРУГИ. ЗНАМ ДА СИ СВЕ ИСПРАТИО, АЛИ САМ ЈАКО ПОЖЕЛИО ТИХ ДАНА САМО ДА ТЕ КРАТКО ВИДИМ, ЗНАМ ДА СИ ИСТО КАО И СВИ МИ ПОНОСАН И СРЕЋАН ЗБОГ ТОГ УЛЦИЊСКОГ ДОГАЂАЈА. ДАНАС САМ СРЕЋАН ШТО СИ МИ ОД Д‌ЈЕТИНСТВА УГРАДИО ТУ СПОРТСКУ НИТ И ФРЕКВЕНЦИЈУ, ТО МЕ ДРЖИ И ДАЈЕ МИ ИНСПИРАЦИЈУ ТОКОМ ЖИВОТА. НАУЧИО СИ МЕ ДА ПОШТУЈЕМ И ВОЛИМ ЉУДЕ, ДА ГРАДИМ И ОДРЖАВАМ ПРИЈАТЕЉСТВА. УНАПРИЈЕД ЗНАМ ТВОЈЕ ПРВО ПИТАЊЕ ЗА ОЛИВЕРА И МАМУ. ОЛИВЕР РАСТЕ, ДРУГИ РАЗРЕД, ТРУДИМ СЕ ДА ЈА ЊЕМУ БУДЕМ ИСТО ШТО И ТИ МЕНИ, ВОЛИ СПОРТ, ТРЕНИРА КОШАРКУ, ОДЛАЗИМО НА УТАКМИЦЕ. ОЛИВЕР ВЕЋ ИМА СВОЈЕ СПОРТСКЕ ХЕРОЈЕ И ИДОЛЕ. МАМА ЈЕ СТУБ НОСИОЦ СВЕГА, ЗНАШ ТИ ЊУ, СВЕ НАМ ЈЕ ЛАКШЕ КАД ЈЕ ОНА ТУ. ЗНАМ ДА СВЕ ПРАТИШ И ДА СИ ТУ УВЈЕК УЗ НАС. ДА МИ ЈЕ САМО ДА ТЕ ЈЕДНОМ ЈАКО ЗАГРЛИМ И СТИСНЕМ, НЕБИ МИ ТРЕБАО НИШТА ГОВОРИТИ, ТВОЈ ПОГЛЕД БИ МИ СВЕ РЕКАО. ВОЛИМ ТЕ!


ТВОЈ ПАВЛЕ

18.1.2022. -18.1.2023.

globarevic borislav

БОРИСЛАВ - БОРО ГЛОБАРЕВИЋ

Драги Боки, тужни смо што ниси више са нама, што те већ годину дана налазимо само у успоменама нашег безбрижног и срећног дјетинства и одрастања. Сјећање на вријеме у којем си нам био најбољи и ђед и друг брише сузе из ока дајући нам снаге да наставимо даље онако како си нас ти учио.


Воле те у...

Дана 18. јануара 2023. године навршава се тужна година од смрти нашег драгог оца

globarevic borislav

БОРИСЛAВА - БОРА Јованова ГЛОБАРЕВИЋA

Вољени тата, твојим одласком остала је велика празнина и туга у нашем породичном дому. Недостају нам топли родитељски сусрети, твоја животна снага и савјети које си нам пружао до последњих тренутака свог живота. Поносне на Tвој часни и достојанствени животни пут, чуваћемо те од заборава. Почивај у загрљају наше добре мајке и своје миле браће, заувијек вољен и поштован.


Кћерке ЉИ...