Последњи поздрав драгом

barjamovic luka

ЛУКИ БАРЈАМОВИЋУ

Дуда, поносни смо што смо те познавали и што си био дио наших живота. Збогом младости, збогом брате наш. Дружићемо се иза неке друге Вектре, а до тада ћемо те радо спомињати и чувати од заборава, добри наш.


Стара екипа: БАКА, ГЛОБО, ПЕЦО, КАЖО, СЕРГЕЈ, АЦКО, ЈАКША и КУМАРА

Нашој најдражој

baturan anka

БАКИЦИ

Чувару нашег детињства... Саткани од твоје љубави, пажње и доброте... Била си наша подршка, утјеха, ветар у леђа...увијек пуна разумијевања. Оставила си неизбрисив траг у нашим животима. Са тобом смо научили прве ријечи, направили прве кораке, имали срећно д‌јетињство и одрастање. Твоји савјети и мудрост водитће нас кроз будућност. Волимо те бакић и недостајаћеш нам.


Твоја уну...

ПОСЛЕДЊИ ПОЗДРАВ

bakic velimir

ВЕЛИМИРУ - КУСЈУ БАКИЋУ

ОПРАШТАМО СЕ ОД ЈЕДНОГ ОД РИЈЕТКИХ БОЕМА КОЈИ СУ ОБИЉЕЖИЛИ ИЗМЕЂУ ОСТАЛОГ И НАШ ЖИВОТ У КОЛАШИНУ. БИО СИ НАШ ДРУГ, ПРИЈАТЕЉ, САВЈЕТНИК ПА ЧАК И РОДИТЕЉ. ТВОЈ НЕОБИЧАН И ЈЕДИНСТВЕН ОСЈЕЋАЈ ЗА ХУМОР ВЈЕЧНО ЋЕ ОСТАТИ У НАШИМ СРЦИМА. НАЖАЛОСТ, ОВУ КОМБИНАЦИЈУ, КОЈУ СИ ОДИГРАО, НИЈЕСИ ДОБИО. ПОЧИВАЈ У МИРУ У СВОЈОЈ ТВРДОЈ ГРУДИ ЗЕМЉЕ КОЈУ СИ НЕИЗМЈЕРНО ВОЛИО.


ЧУВАЋЕМО ...
zeljic borislav

ТАТА

Све ти дугујемо. Безбрижно дјетињство, топао дом, лијепу ријеч... Дочекивао си нас и пратио са љубављу. Бринуо о нама и имао снаге за све. Имао си тежак живот, али уз нас и мајку све си пребродио и губитак брата и братаничне које си жалио и много желио. Волио си своју супругу, дјецу, унучад. Радио мукотрпно да би нам све обезбиједио најљепше и најбоље. Почивај у миру, а ми ћемо те вољети и чувати дубоко у нашим срцима.


Бескрајно...

Вољени наш

petar zoric

ПЕРО

Како се опростити од Тебе " последњим поздравом!? " Од Тебе, који си увијек био први, за све што је требало... Фали данас ријечи, фали смисао, фалиш Ти и фалићеш док дишемо. Остају бол и сузе. Остају, брате, најљепше успомене на све лијепо што смо имали са Тобом, а имали смо много. Остаје вјецно -ХВАЛА ТИ, и понос што смо те баш таквог имали. Са бесмртном љубављу


РАТКО ВУК...

С тугом и болом опраштамо се од нашег друга и пријатеља

petar zoric

ПЕТРА ДУШАНОВОГ ЗОРИЋА

Твојим прераним и изненадним одласком изгубили смо чврст ослонац и поузданог пријатеља. Твоја честитост, доброчинство и хуманост остају дио наших трајних сјећања. Нека ти Господ подари вјечни мир, и нека ти је лака твоја дурмиторска земља Вјечнаја памјат Петре!


ДУРМИТОРСКА ИНИЦИЈАТИВА