znak

Дана 27. јануара 2023. године , у Београду , после тешке болести у 64. години живота нас је напустио наш вољени и никад прежаљени

branko radulovic

БРАНКО Бајов РАДУЛОВИЋ

Саучешће примамо у градској капели Даниловград, дана 31.01. од 10 до 14 часова , након чега ће се обавити сахрана у породичној гробници у Даниловграду.


Ожалошћени: ...

Година је од како није са нама највољенија наша

perovic andjela

АНЂЕЛА ПЕРОВИЋ

Анђеле наш, година је бола, тишине и нема ријечи којим се може описати шта осјећамо. Прерано си отишла од нас душо, душе наше... Колико је љепоте, искрености и љубави уткано у твоје младо предивно биће. Била си наша свјетлост, наша снага. Њежна попут руже и чиста попут росе. Наш бисер. Украшена свим најљепшим особинама и посебношћу која те красила. Живјели смо живот као најљепша бајка, и онда у једном трену све нестане... а ми морамо даље без тебе, сао ми знамо како... Вјечно ћемо се питати, зашто чисте и посебне душе попут твоје одлазе тако рано, буду одабране, зашто остајемо ускраћени свих наших снова и надања... Једина утјеха коју имамо јесу надјачани осјећаји поноса и захвалности што си била наша, што ћемо те памтити само по предивним тренуцима проведеним са тобом, јер ти си на овај свијет кратко свратила да нас обасјаш својом љепотом, добротом и оставиш неизбрисив траг. Заувијек ћеш да живиш у нашим срцима.


Твоји неу...

Тужним срцем јављамо родбини и пријатељима да је дана 27.01.2023.године у 79. години преминула наша драга

vasiljka rajković

ВАСИЉКА РАЈКОВИЋ

Саучешће примамо у градској капели Чепурци дана 28.01.2023. од 12 до 16 часова и дана 29.01.2023. од 9 до 12 часова, након чега ће се обавити сахрана у 12:30 часова на Новом гробљу у Подгорици.


Ожалошћени: ...

Година дана је од смрти мог драгог супруга

petrovic dusan

Душана – Туја Петровића

Годину дана откад нијесмо заједно, остаде ми велика празнина за тобом.Живот ми је изгубио смисао, ништа више није као прије.Овај живот је тежак пут без тебе.Живим са тугом, болом и сузама и сваког дана сјећањем нашег заједничког живота.Много ми недостајеш, и превише.Душа ме боли за твојим прекинутим животом.Хвала ти на свему, почивај у миру. Дана 28.01. у 10 сати, породица ће посјетити његову вјечну кућу.


твоја Цви...