Сећање

pedja marinovic

ПЕЂА МАРИНОВИЋ

2023 - 2024

Једне од минулих година неко је Оставио писани траг о теби. Био је то познати барски песник Рајко Јоличић. У стиховима које ти је посветио он, између Осталог каже: Прегршт идеја у сваком трену одакле поћи, гдје треба стати Њега је у општем интересу требало препознати вјечито осмјехом на лицу доброћудан као дијете, Сакупио је знања из више живота а неће да каже с које је планете Позлати и унаприједи све што узме у руке да се човјек запита што му је основа Које је струке. Ове стихове пјесник је насловио „Пеђа Ориђинале“ а ми те у нашим сјећањима славимо „Пеђа Пријатељу“. Хвала песнику Јоличићу и хвала теби драги пријатељу за незаборавне тренутке дружења у којима смо уз вино, песму и причу спознали ону љепшу страну живота. Нама надаље остају сјећања и стихови Мике Антића у којима те тражимо и препознајемо: Знаш ја сам стварно ка звезда Сав сам од светлости створен Ништа се у мени угасити неће Само ћу једне случајне зоре далеком Сунцу златних се очију вратити Ако ти јаве; умро сам, не веруј Ти знаш ја то не умем Љубав је , једини ваздух који сам удисао А осмех једини језик који разумем. Немој да будеш тужна, толико ми је Стало да у теби останем будаласт И чудно драг. Ноћу кад погледаш у небо и видиш комету Да видик зарумени, упамти: то ја још Увек живим, живим и летим


Твоји при...

Дана 23.02.2024. год. навршава се 3 године од смрти нашег драгог

vesko kažić

ВЕСКА Блажа КАЖИЋА

Тужан је и болан сваки фебруар који представља вјечни растанак са тобом. Нижу се слике, боли као првог дана. У нашим мислима ћеш увијек бити са нама. Са поносом и поштовањем ћемо чувати успомене на тебе. Много недостајеш!


ТВОЈА ПОРОДИЦА

Дана 01.03.2024. године навршава се четрдесет дана од смрти наше драге

nevenka popović

НЕВЕНКЕ Душанове ПОПОВИЋ

рођена Јовановић

Пуно је лијепих успомена да те вјечно памтимо, да о теби са поносом причамо. Мајко велико ти хвала за све што си учинила за нас. Почивај у миру, а ми ћемо те чувати од заборава. У суботу 24.02.2024. године у 10 часова посјетићемо њену вјечну кућу на сеоском гробљу Зеленике Улцињ.


ТВОЈА ПОР...

Последњи поздрав драгом

barjamovic luka

ЛУКИ БАРЈАМОВИЋУ

Дуда, поносни смо што смо те познавали и што си био дио наших живота. Збогом младости, збогом брате наш. Дружићемо се иза неке друге Вектре, а до тада ћемо те радо спомињати и чувати од заборава, добри наш.


Стара екипа: БАКА, ГЛОБО, ПЕЦО, КАЖО, СЕРГЕЈ, АЦКО, ЈАКША и КУМАРА

Нашој најдражој

baturan anka

БАКИЦИ

Чувару нашег детињства... Саткани од твоје љубави, пажње и доброте... Била си наша подршка, утјеха, ветар у леђа...увијек пуна разумијевања. Оставила си неизбрисив траг у нашим животима. Са тобом смо научили прве ријечи, направили прве кораке, имали срећно д‌јетињство и одрастање. Твоји савјети и мудрост водитће нас кроз будућност. Волимо те бакић и недостајаћеш нам.


Твоја уну...