znak

Дана 7.11.2022. године изненада је преминуо у 63. години живота наш драги

VLADAN -VLATKO Velimira KOVAČEVIĆ

ВЛАДАН -ВЛАТКО Велимира КОВАЧЕВИЋ

Саучешће примамо у градској капели у Даниловграду дана 7. 11. од 14 до 17 часова и дана 8.11. од 9 до 13 часова, када крећемо за Ново село гдје ће се обавити сахрана у 15 часова.


Ожалошћени: сестра САЊА, сестрићи ВУК и БОГДАН, сестричне СЛАЂАНА и ТАМАРА, унука КАТАЛЕЈА, зет НЕБОЈША- КОСТА СТАНКОВИЋ, брат од стрица МИЋА и осталамногобројна родбина

Упокојио се Богу

vladan kovačević

ВЛАДАН КОВАЧЕВИЋ

Вољени мој брате, били смо два тијела а једна душа. Тешко је било што написати овим поводом. Описати брате твоју доброту и све оно по чему ћу те памтити и вољети до краја за мене тешкога живота. Добар и њежан брат и према сваком чистога и отвореног срца. Ако је икада у неком постојала искра честитог, племенитог, поштеног и надасве искреног живота, постојало је у теби. Бог ми те узе као најбољег, како сестра да издржи без тебе, то само моје распукло срце зна.


Воли те твоја неутјешна сестра САЊА

Последњи поздрав нашем вољеном ујаку

vladan kovačević

ВЛАДАН КОВАЧЕВИЋ

Ујо наш, пуно је лијепих успомена из дјетињства да те памтимо, да о теби са поносом говоримо – да си наш ујак и да те никад не заборавимо. Желимо да нас гледаш са неба и да будеш поносан на нас као што си увијек био, а ми ћемо се поносити са тобом, нашим предобрим ујаком, док постојимо и носити у нашим срцима. Хвала ти за сву пажњу и љубав коју си нам пружао.


Твоји СЛА...
vladan kovačević

ВЛАТКО – ВЛАДАН КОВАЧЕВИЋ

Шура! БРАТЕ!!! Не постоји начин којим могу измјерити бол, тугу, жал... за тобом. ИЗВИНИ нисам ти никад рекао да те волим као брата, не може све једна МАЈКА да роди. Надам се да си могао мојим понашањем према теби макар мало то да схватиш. Док сам жив нећу заборавити твоју доброту, људскост и пуно твојих врлина... Изненадио си нас... ЗАШТО? Почивај у миру, нека те АНЂЕЛИ чувају. ДУША НЕК ТИ ЦАРУЈЕ, док сам жив нећу те заборавити.


Твој зет ...