MILIĆ - MINJA ŠAKOVIĆ

МИЛИЋ - МИЊА ШАКОВИЋ

Година без тебе, година туге, година са безброј питања нажалост без одговора. Био би поносан на одличан успјех Мање и Андреја и на Еленино прво “тата”. Недостајеш и недостајаћеш заувијек. Волимо те бескрајно.


ЈЕЛЕНА, МАЊА, АНДРЕЈ и ЕЛЕНА