Последњи поздрав драгој мајци, свекрви и баби

MILENI

МИЛЕНИ

Хвала ти на свему што си учинила за нас. Чуваћемо вјечно успомену на тебе.


Твоји: ВЛАДИМИР, САНДРА, ВАЛЕНТИНА, ЕЛЕНА, АНЂЕЛИНА и СИМОНА