znak

Me pikëllim të thellë lajmërojmë se

LLESH Rrok SINISHTAJ

LLESH Rrok SINISHTAJ

Vdiq papritmas, më 31.1.2023., në moshën 61. vjeçare. Ngushëllimet për të ndjerin I pranojmë në Qendrën funerale „Malësia” më 2.2.2023. prej orës 17 deri në orën 22, si dhe të premten, më 3.2.2023. prej orës 10 deri në orën 14. Varrimi do të bëhet në varrezat familjare në Dushiq. Pushoftë në paqe!


Ožalošćeni: Të pikëlluarit: bashkëshortja TERAZJA, djali SIMONI, bija SUZANA, vëllau NOSHI, motrat MARIA, LEZJA dhe VERA, reja BRIGITA, nipat RAFAELI dhe LLARIO, mbesat JONA dhe DORA, kunata VERA, fëmijët e vëllaut KRISTJANI, DAVIDI dhe ANTONELLA, kushërinjtë, kushërirat si dhe mbarë farefisi SINISHTAJ