znak

Дана 30.10.2022. упокојила се у Господу наша мајка, баба, прабаба и ташта

LJEPOSAVA pok. Vlada ĐURKOVIĆ
rođena Srdanović

ЉЕПОСАВА пок. Влада ЂУРКОВИЋ

рођена Срдановић

Саучешће примамо у градској капели у Тивту дана 31.10.2022. од 10 до 16 часова и дана 1.11.2022. од 8 до 11 часова када поворка креће за Кленак – Никшић, гдје ће се обавити сахрана у 15 часова.


Ожалошћени: син ЖЕЉКО, ћерка ВЈЕРА браћа МОМО и НЕЂЕЉКО – НЕШКО, сестра ДРАГИЦА, ђевер БРАНКО, снахе МИКА и ОЛГА, јетрве ВЕСНА, ДУШАНКА и ДУШАНКА – ДУЛА, заове ГОРДАНА и АНЂА, унучад НИКОЛИНА и КРИСТИНА, МАРКО и МАКСИМ, праунучад и остала многобројна родбина ЂУРКОВИЋ и СРДАНОВИЋ

Мојој

ljeposava đurković

ЉЕПОСАВИ

Драга моја бако. Први пут у животу да ниси испунила обећање које си ми дала. Кад си ишла на операцију, замолио сам те да ми обећаш да ће све бити добро и да ћеш издржати. Тешка срца си то урадила предосјећајући шта ће бити, то је дало наде мени да ћу те опет видјети, као и снаге теби да издржиш. Изгледа да је обећање било јаче од твог срца које ипак није издржало. Ја ти зато опраштам, изгледа да је морало тако. Опрости и ти мени ако сам се икада о теби огријешио, а прије свега опрости ми што нисам ту. Што нисам ту да се лично поздравим са тобом и да те понесем и смјестим у „главицу” као што смо се у шали договарали. За тебе ће ме увијек везати само лијепа сјећања. Увијек си ме испраћала и дочекивала раширених руку, код тебе сам увијек могао пронаћи склониште и утјеху. С твојим пољупцем и благословом сам пошао у вртић, у основну школу, у средњу школу, на брод. Сви најважнији тренуци у мом животу су везани за тебе и још једном опрости што нисам ту да ти лично кажем још сто пута хвала. Ова година узела је велики данак за мене и тебе. Испратисмо дједа прије тачно пола године на пут којим и ти сада идеш. Сигуран сам да је све припремио да у миру почивате. Поздрави ми мог дједа и одморите. Ја ћу се трудити да се поносите са мном као што се и ја поносим и дичим са вама. Блажен је пут којим данас идеш, душо, јер ти је припремљено мјесто покоја. Да упокоји Господ душу твоју и настани је у рај, гдје нема болести, ни жалости, ни уздисања, но живот бесконачни. Јер Бог није Бог мртвих него живих, јер су њему живи. Воли те твој Марко.


МАРКО КОВ...