Вољена моја

HELENA

ХЕЛЕНА

Хвала ти што си ми пружала руке око врата, дочекивала са осмијехом, спремала најдивније честитке, била јединствена, пуна пажње и лијепих ријечи. У глави ће ми сваког дана одзвањати твоје срдачно „ћао, тетка”, а твој анђеоски осмијех и топао поглед остаће у мом срцу док год будем дисала. Хвала ти за сваки тренутак. Спавај са анђелима.


Твоја тетка МАКИЈА

znak

Дана 10.10.2022. године преминула је наша

helena brajović

ХЕЛЕНА Славка БРАЈОВИЋ

2010 - 2022.

Саучешће примамо дана 10.10. и 11.10. до 10 часова у кући жалости Загорич, Пиперска бр. 40, а затим у капели Загорич од 10 до 15 часова и дана 12.10. од 9 до 15 часова гдје ће се и обавити сахрана.


Ожалошћени: мајка ВАЛЕНТИНА, отац СЛАВКО, брат МАРКО, ђедови ГАВРИЛО и МИЋКО, бабе ЉИЉАНА и ИРЕНА, стриц ЛАЗАР, тетке БОЈАНА, ТАМАРА и МАРИЈАНА, браћа и сестре од тетака и остала многобројна породица БРАЈОВИЋ и ЋЕТКОВИЋ

helena brajović

ХЕЛЕНА

Изненада нас је напустила твоја чиста анђеоска душа. Недостајаће ми твоје „тетка Ташо”, недостајаће нам твоје руке око врата, широки осмијех и хиљаде наших пољубаца. Недостајаће нам сви наши дани, али твој весели лик, топао поглед и најљепши осмијех ћемо заувијек памтити и носити у нашим срцима.


Твоја тет...